Inschrijven / lid worden

Omdat we graag veel aandacht schenken aan contact met de ouders kan inschrijven enkel door langs te komen.

Wat en hoe

Ben je nog nooit bij de KSA geweest en ben je benieuwd hoe een dagje KSA net gaat? Dan mag je altijd een weekje of twee komen proberen vooraleer je jezelf laat inschrijven. Lid worden kan je immers altijd. Om je bij de KSA aan te sluiten vul je een inschrijvingsformulier en medische fiche in en dient het lidgeld betaald te worden. Inschrijven kan op de opendeurdag of na een activiteit. Als je wilt dat dit vlot verloopt kan je eventueel zelf het inschrijvingsformulier en medische fiche al invullen en meenemen. De inschrijving is echter pas geldig wanneer het lidgeld betaald is. Anders ben je niet verzekerd en ontvang je geen post.

Wat krijg je ervoor terug?

• Viermaandelijks 't Kamperke boekje
  • Driemaandelijks ledentijdschrift
  • Persoonlijke lidkaart (korting bij Hoppershop & De Banier)
  • Jaarthema mouwschildje
  • Elke activiteit een vieruurtje (joro's)
  • Ledenpolis: verzekering voor lichamelijke ongevallen, rechtsbijstand en burgerlijke aansprakelijkheid
  • Een schooljaar lang toffe activiteiten inclusief grote dosis plezier!

Eventuele extra activiteiten (kamp/weekend/etc) niet inbegrepen. U wordt hiervan op tijd op de hoogte gebracht. Vraag de leiding om meer info.

Kostprijs

Het lidgeld bedraagt €25,00. Dit is contant te betalen na een van de activiteiten, of je kan dit overschrijven op rekeningnummer BE30 9731 8011 7011 met vermelding van naam en eventuele aankoop (bv. Lidgeld Ferre Peeters + hemd maat 34). Indien je eventuele kledingstukken of gadgets gekocht hebt kan je deze best ook meteen betalen. Lees hier hoe je tot €20,00 kan terugkrijgen van het betaalde lidgeld.