Aspiranten

Aspiranten

Leeftijd: 16 - 17 of 18 (5e en eventueel 6e middelbaar)

Eens men 16 is geworden in de KSJ, komt men bij de aspiranten terecht. Voor hen worden nog heel wat activiteiten georganiseerd, maar ze leren ook de kneepjes van het leiderschap kennen. Ze zijn actief bezig een eigen identiteit op te bouwen en daarin kan de KSJ een belangrijke rol spelen. Ze nemen een zeker engagement op binnen de groep en hebben inspraak in de richting die het uit moet. Ze maken plannen en keuzes voor de toekomst en denken na over de maatschappij en hoe die er zou moeten uitzien. Als jongeren kiezen ze ervoor zelf de handen uit de mouwen te steken en een steen(tje) bij te dragen. Daarnaast draait het natuurlijk ook vaak om gewoon in groep plezier maken en je eens uitleven, zonder je al te veel te moeten aantrekken van de eisen van de 'volwassen wereld' (het blijft namelijk nog altijd jeugdbeweging).

Toekomstige activiteiten

De activiteiten van Aspiranten gaan gewoonlijk door van 20u00 tot 22u00.

Zaterdag 21 mei Minions
Zaterdag 28 mei Toy Story (groepsuitstap)
Info volgt
Zaterdag 11 juni Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Zaterdag 18 juni Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Mouwschildje: de groene wegwijzer

Mouwschildje: de groene wegwijzer

Met de groep op stap en samen keuzes maken, welke wegwijzer willen we volgen. Binnen de KSJ groeien in engagement, plannen maken voor wie je wil worden.

Pieter Nys

0470 12 06 55 23 jaar oud
14 jaar bij KSA 4e jaar leiding

In het weekend geef ik leiding en op school volg ik cnc. In mijn vrije tijd kijk ik films. Ik eet graag stoofvlees en drink wel eens chocomelk. Ik heb een unieke haarkleur.

Anton Vroemans

Groepsleiding
0479 40 11 97 23 jaar oud
16 jaar bij KSA 6e jaar leiding

Het moeilijke aan niksen is dat je nooit weet wanneer het stopt