Leeftijd: 12 - 16 jaar (1e tot 4e middelbaar)

KSA wordt voor de 12+'ers een ontmoetingsplaats met vrienden. Ze zullen soms willen stilzitten om wat gezellig te babbelen, maar trekken er even graag eens samen op uit om de meest uiteenlopende stunten te beleven. De leid(st)ers zetten activiteiten op die een uitdaging vormen voor de leden en hen uitnodigen om samen te werken om hun doel te bereiken. Hierbij wordt al heel wat verantwoordelijkheid doorgespeeld naar de leden zelf en mag de groep geregeld zelf één en ander organiseren. In de KSA mogen ze zichzelf zijn, los van de doordeweekse verplichtingen en verwachtingen.

Toekomstige activiteiten

De activiteiten van 12+ gaan gewoonlijk door van 20u00 tot 22u00.

Zaterdag 15 oktober De slimste ksa'er
Zaterdag 22 oktober Ik zen de weg kwijt
Zaterdag 5 november Da is ier warm
Zaterdag 12 november Op stap in Lichtert
Zaterdag 26 november Een nacht in Vegas
Zaterdag 3 december Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Mouwschildje: de paarse tent

Wie maakt het mooiste kamp? Wie neemt het initiatief? Een boomhut is wel spannend, in KSA op zoek naar uitdagingen.

Mouwschildje: de blauwe stapschoen

Een meerdaagse staptocht, samenwerken met vrienden. Leren verantwoordelijkheid dragen, KSA, een stap in de goede richting.

Jens Van der Spiegel

0495 18 60 40 19 jaar oud
14 jaar bij KSA 4e jaar leiding

KSA in hart en nieren, altijd tijd om dat te vieren!

Miro Smolderen

0493 38 32 55 17 jaar oud
6 jaar bij KSA 2e jaar leiding

Ik ben miro rond en bol kan ni lope dus ik rol