Leiding

Leeftijd: 18 of ouder

Na het aspi-jaar maken leden de overstap van lid naar leiding. Zo kiest men ervoor om een uitgebreider engagement op te nemen voor de plaatselijke groep en de verantwoordelijkheid te dragen over een bepaalde leeftijdsgroep. Eén of meerdere leiding dragen wat meer de eindverantwoordelijkheid als groepsleiding. Alle leden die ouder zijn dan 18 jaar behoren ook tot de 18+. Hierin zitten dus alle leid(st)ers, maar eventueel ook de jongeren voor wie het engagement als leid(st)er niet (meer) mogelijk is. Zij hebben af en toe nog enkele activiteiten en helpen de groep ondersteunen, waar mogelijk.

Toekomstige activiteiten

De activiteiten van Leiding gaan gewoonlijk door van 20u00 tot 22u00.

Zaterdag 20 oktober Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Zaterdag 3 november Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Zaterdag 10 november Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Zaterdag 24 november Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Zaterdag 1 december Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Zaterdag 15 december Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Zaterdag 22 december Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Mouwschildje: leiding

Samen met je medeleid(st)ers de richting aangeven, het voortouw nemen, met een duidelijk doel. Een goede gids voor de KSA.

Mouwschildje: 3 jaar leiding

De boom, takken die de groepen kunnen dragen, wortels die de groep kunnen voeden. KSA mag op je rekenen.

Mouwschildje: groepsleiding

Een netwerk uitbouwen en samen houden, leid(st)ers, ouders en de omgeving. De start van een mooie sjorconstructie, een stevige basis voor de KSA.

Seppe Nys

Joro 1-2-3
0479 39 97 88 18 jaar oud
12 jaar bij KSA 2e jaar leiding

Ik ben Seppe en ik woon in Lichtaart. Op school doe ik wetenschappen wiskunde in het college van Herentals. Mijn hobby's zijn skaten, gamen en natuurlijk de KSA!

Hanne Motten

Joro 1-2-3
Materiaalmeester
0470 07 59 73 19 jaar oud
2 jaar bij KSA 2e jaar leiding

Dedication, discipline and safety maar...friendship first!

Anton Vroemans

Joro 4-5-6
Groepsleiding, administratie, kas, materiaalmeester
0479 40 11 97 19 jaar oud
13 jaar bij KSA 3e jaar leiding

Ik ben Anton. Mijn hobby is... je raad het al, KSA! Ik geef enorm graag leiding en wil dus meteen met het nieuwe KSA jaar starten. Ik kan nog uren blijven vertellen maar de batterij van mijn toetsenbord is bijna leeg dus je moet het maar in het echt vragen.

Bradley Helsen

0495 48 48 89 18 jaar oud
3 jaar bij KSA 2e jaar leiding

Ik ben een echte zot, de tofste leiding in het ksa kot. Bij mij is het altijd fun, al ben je dik of dun. Ik aanvaard je hoe je bent en dat voor maar 10 cent

Kyra Van Doninck

0494 11 63 87 21 jaar oud
3 jaar bij KSA 3e jaar leiding

Ik ben kyra, ik speel graag spelletjes en heb heel veel oorbelletjes. Ik eet graag frietjes en zing graag liedjes, met van die leuke melodietjes

Rinus Depraetere

0478 09 96 66 19 jaar oud
13 jaar bij KSA 3e jaar leiding

Knalboem

Cato Vroemans

0477 69 86 21 23 jaar oud
11 jaar bij KSA 3e jaar leiding

Ik ben saai

Arne Nys

0489 11 81 16 20 jaar oud
14 jaar bij KSA 4e jaar leiding

Hallo ik ben Arne, ik studeer kunst op school en mijn hobby's zijn vissen, ksa en korfbal. Ik hou van kinderen die naar mij luisteren daarom dat ik leiding ben geworden moehahaha

Lotte Van Eccelpoel

0474 08 70 74 21 jaar oud
1 jaar bij KSA 1e jaar leiding

Mijn naam is: Levensgenieter Onwijs gaaf Toegewijd Teamplayer Enthousiast Ik ben nieuw binnen KSA Lichtaart, maar ik ben helemaal klaar om er een knaller van een jaar van te maken!

Jasper Depraetere

Aspiranten
Groepsleiding
0471 45 64 51 21 jaar oud
16 jaar bij KSA 5e jaar leiding

Ik ben Jasper en ik doe graag KSA.