Sjo

Leeftijd: 14 - 16 jaar (3e en 4e middelbaar)

KSA wordt voor de Sjo'ers een ontmoetingsplaats met vrienden. Ze zullen soms willen stilzitten om wat gezellig te babbelen, maar trekken er even graag eens samen op uit om de meest uiteenlopende stunten te beleven. De leid(st)ers zetten activiteiten op die een uitdaging vormen voor de leden en hen uitnodigen om samen te werken om hun doel te bereiken. Hierbij wordt al heel wat verantwoordelijkheid doorgespeeld naar de leden zelf en mag de groep geregeld zelf één en ander organiseren. In de KSA mogen ze zichzelf zijn, los van de doordeweekse verplichtingen en verwachtingen.

Toekomstige activiteiten

De activiteiten van Sjo gaan gewoonlijk door van 20u00 tot 22u00.

Zaterdag 20 oktober Weg met die vaten
Zaterdag 3 november Get out!
Zaterdag 10 november Bommies en bompies
Zaterdag 24 november Is er WiFi in Lichtaart?
Zaterdag 1 december Mens erger je niet
Zaterdag 15 december Wafelverkoop
Uitzonderlijk van 13u30 tot 16u30
Zaterdag 22 december Kerstfeestje
Uitzonderlijk van 13u30 tot 16u30 / Neem een cadeautje mee van max 5EUR
Mouwschildje: de blauwe stapschoen

Een meerdaagse staptocht, samenwerken met vrienden. Leren verantwoordelijkheid dragen, KSA, een stap in de goede richting.

Cato Vroemans

0477 69 86 21 23 jaar oud
11 jaar bij KSA 3e jaar leiding

Ik ben saai

Arne Nys

0489 11 81 16 20 jaar oud
14 jaar bij KSA 4e jaar leiding

Hallo ik ben Arne, ik studeer kunst op school en mijn hobby's zijn vissen, ksa en korfbal. Ik hou van kinderen die naar mij luisteren daarom dat ik leiding ben geworden moehahaha

Lotte Van Eccelpoel

0474 08 70 74 21 jaar oud
1 jaar bij KSA 1e jaar leiding

Mijn naam is: Levensgenieter Onwijs gaaf Toegewijd Teamplayer Enthousiast Ik ben nieuw binnen KSA Lichtaart, maar ik ben helemaal klaar om er een knaller van een jaar van te maken!