Sjo

Leeftijd: 14 - 16 jaar (3e en 4e middelbaar)

KSA wordt voor de Sjo'ers een ontmoetingsplaats met vrienden. Ze zullen soms willen stilzitten om wat gezellig te babbelen, maar trekken er even graag eens samen op uit om de meest uiteenlopende stunten te beleven. De leid(st)ers zetten activiteiten op die een uitdaging vormen voor de leden en hen uitnodigen om samen te werken om hun doel te bereiken. Hierbij wordt al heel wat verantwoordelijkheid doorgespeeld naar de leden zelf en mag de groep geregeld zelf één en ander organiseren. In de KSA mogen ze zichzelf zijn, los van de doordeweekse verplichtingen en verwachtingen.

Toekomstige activiteiten

De activiteiten van Sjo gaan gewoonlijk door van 20u00 tot 22u00.

Zondag 15 september Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Zaterdag 28 september Er is nog geen activiteit ingegeven voor deze datum
Mouwschildje: de blauwe stapschoen

Een meerdaagse staptocht, samenwerken met vrienden. Leren verantwoordelijkheid dragen, KSA, een stap in de goede richting.

Anton Vroemans

Groepsleiding
0479 40 11 97 20 jaar oud
14 jaar bij KSA 4e jaar leiding

Ik ben Anton. Mijn hobby is... je raad het al, KSA! Ik geef enorm graag leiding en wil dus meteen met het nieuwe KSA jaar starten. Ik kan nog uren blijven vertellen maar de batterij van mijn toetsenbord is bijna leeg dus je moet het maar in het echt vragen.

Laura Daneels

0487 68 28 15 23 jaar oud